neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ


Τελικα δε τα έγραφε μόνο η Γατα και ο Πρωκταθλητης.....
Ο κόσμος το έχει τουμπανο και σεις κρυφό καμάρι. Μόκο, μεταβολή και αρχίστε τις κωλοτούμπες. Ειναι ωραίο να γλύφετε εκεί που φτύνατε. Μη χαλάσουν και οι κουμπαριές άλλωστε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

IQ ποντικιου...
Ο Γκοντζος λεει οτι ο κοσμος θελει τον τζιγγερ... τα ιδια ελεγε και μετα το συλλαλητηριο της 13 Απριλη του 2008 που ειδε του 45.000 στην αρχη ραδιοφωνικα 3.000 και την αλλη μερα 5-8.000 και ελεγε οτι ειναι μειοψηφια και ο πολυς κοσμος στηριζει τζιγγερ. Φοβερα αρθρα παιρνεις τιτλους απο φυλλαδες...Αυτος λοιπον λεει σημερα οτι ο κοσμος θελει τζιγερ. Ω, τι εκπληξις...

υγ. Οι (αε)κουληδες τρωνε σκυφτοι ρυζι με καρυ

Εμετικος

mavalexis είπε...

Νομίζω ότι υπερβάλλεις! Περισσότερο ισχύει ότι οι υποστηρικτές του Τζίγκερ δικαιολογούνται πλέον να σηκώνουν ψηλότερα τον τόνο της φωνής τους εντός του Αθηναϊκού Συλλόγου, ενώ αυτοί που δεν τον γουστάρουν είναι μουδιασμένοι από το ότι δεν τους βγήκαν οι επιλογές τους και από το ότι το παράκαναν παρότι ως ένα μεγάλο βαθμό είχαν τα δίκια τους!

Το σίγουρο είναι ότι και ο Τζίγκερ και οι περισσότεροι μέτοχοι είναι υπερχρήσιμοι για τον Παναθηναϊκό και το καλό είναι ότι και ο Τζίγκερ αν και δε βγαίνει μπροστά, απ' την άλλη δεν αποχωρεί κιόλας, όπως κάνουν και οι περισσότεροι πλην του ούτως ή άλλως "λίγου" μπενο-Βγαινόπουλου!

Το κρίσιμο είναι κάποιος από όλους να βγει ένα βήμα πιο μπροστά για να αποδειχθεί και ξεκάθαρα ότι η πολυμετοχικότητα - και όχι ο επιτούτου εκτοπισμός του Τζίγκερ - ανέβασε επίπεδο την ομάδα και έφερε κοντά της πολλούς ανθρώπους με δύναμη και διάθεση να βοηθήσουν σε μια δύσκολη εποχή, κίνηση που άλλωστε ενεργοποίησε και συμμετείχε και εξακολουθεί να είναι παρών και να συνδράμει και ο ίδιος ο Τζίγκερ.

Παρά τις αντιξοότητες, με όλους μαζί, τα καλύτερα είναι μπροστά για την πράσινη αρμάδα!