neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Οι πάσχοντες από χαμηλή αυτοεκτίμηση στον Λοβέρδο και γρήγορα…




Το δίχως άλλο, το θερμό Σ/Κ που πέρασε ανήκει ολοκληρωτικά στον Α. Λοβέρδο. Ο υπουργός Υγείας αποκαμωμένος από την υπερ-προβολή που απέκτησε ο παλιόφιλός του Β. Βενιζέλος, μετά την ανέλιξή του σε αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης, αποφάσισε να δείξει στους ενδοκυβερνητικούς και όχι μόνο ανταγωνιστές του ότι είναι – κι αυτός – εδώ!

Άρχισε με τα διπλά πυρά προς τον Γ. Παπανδρέου και τον Β. Βενιζέλο, αποδίδοντας στον πρώτο ότι ηγήθηκε μιας δημαγωγικής αντιπολίτευσης γνωρίζοντας πως δεν υπήρχαν λεφτά και στον δεύτερο ότι χρησιμοποίησε λανθασμένα τον όρο επιλεκτική χρεωκοπία, ενώ ολοκλήρωσε τις παρεμβάσεις του με την… απειλή προς τις πολιτικές δυνάμεις και την κοινωνία ότι αν συνεχιστεί το κλίμα έντονων διαμαρτυριών ο ίδιος και το κόμμα του θα εγκαταλείψουν την εξουσία! Ο αθλητικός και μάτσο Λοβέρδος είπε συγκεκριμένα: «Προσέξτε γιατί αλλιώς θα φύγουμε»…

Μετά την τελευταία δήλωση του υπουργού, όσοι έχουν χαμηλό επίπεδο αυτοεκτίμησης σε αυτή τη χώρα νομίζω ότι θα πρέπει να τρέξουν άμεσα στον Α. Λοβέρδο, αφού είναι προφανές ότι η δική του αυτοεκτίμηση ξεχειλίζει από τα μπατζάκια, οπότε χαρίζοντάς λίγο από αυτήν στους πάσχοντες συνανθρώπους του είναι σίγουρο ότι οι τελευταίοι θα βρουν πολύ γρήγορα την υγειά τους!

1 σχόλιο:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Aνεξαρτήτως από τις προθέσεις και τα κίνητρά του, για τα οποία μπορούμε να κάνουμε πολλές υποθέσεις, αυτά που δήλωσε και καταλόγισε στον Γιώργο Παπανδρέου περί "δημαγωγικής αντιπολίτευσης" και ψευδών προεκλογικών υποσχέσεων στους πολίτες, που παραπλάνησε για να τον ψηφίσουν, είναι γεγονότα. Και αυτό είναι που έχει σημασία, κατά την άποψή μου.

Είναι διαφορετικό να το ακούς από κυβερνητικά χείλη και διαφορετικό από την αντιπολίτευση. Ελπίζω, οι δηλώσεις του Λοβέρδου να συμβάλλουν ώστε τον Σεπτέμβρη να συνεχιστούν οι διαμαρτυρίες κατά αυτής της ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης με τον εξουσιομανή πρόεδρο. Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε σε λεκτικές αποδοκιμασίες των βουλευτών του μεσοπρόθεσμου.