neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ

O ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ''ΠΑΣΟΚ Η' ΕΚΛΟΓΕΣ''. ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΛΚΗΣ. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.....ΣΟΡΡΥ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ , ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Τσε Γκεβάρα, πρόσεχε μη φύγει κανένας πόντος!

mavalexis

Ανώνυμος είπε...

Η "ξεφτίλα" είναι αυτό που συμβαίνει εδώ και κάποιο καιρό στο Λος Προμενάδος. Σήμερα ένα ακόμα κρούσμα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζει: τίτλος με αγοραίες ύβρεις προς κορυφαίο θεσμικό πρόσωπο. Ύβρεις, που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την ύπαρξη του μπλογκ (μέχρι και δίωξη των υπευθύνων). Κείμενο με κεφαλαία - κάτι απαράδεκτο για όσους έχουν στοιχειώδεις γνώσεις συμπεριφοράς στο ίντερνετ -, και ένα πλήθος ανορθογραφιών, που δεν θα είχαν βέβαια καμμία σημασία, και που δεν θα σημείωνα, αν στο ίδιο το κείμενο δεν υπήρχει η ειρωνεία για το σαρδάμ του πρωθυπουργού. Όταν κάποιος δεν μπορεί να γράψει σωστά ούτε την λέξη "πρωθυπουργός", δεν μπορεί να βρίζει σκαιά και χυδαία αυτόν που φέρει το αξίωμα.

Ο συντάξας, προφανώς, είναι ανεύθυνος και δεν αντιλαμβάνεται τις υποχρεώσεις που έχει ως συνεργάτης του Λος Προμενάδος. Παρακολουθώ αυτό το μπλογκ από την αρχή της δημιουργίας του, και παρά τις όποιες διαφωνίες μου, θαύμαζα το φιλικό κλίμα του και μαζί με τις ενδιαφέρουσες πολιτικές αναλύσεις, διάβαζα, ακόμα και τα ποδοσφαιρικά θέματα, που, παραδόξως, κέντριζαν το ενδιαφέρον μου, χωρίς να είμαι καν ποδοσφαιρόφιλη.

Λυπάμαι πραγματικά γι αυτή την εξέλιξη - είχε ξεκινήσει με ευοίωνες προοπτικές!

Θα είχε ενδιαφέρον να γράψουν τις απόψεις τους οι συνεργάτες του, εκτός αν το Λος Προμενάδος έχει ήδη διαλυθεί και παραδοθεί σε έναν χρήστη που δεν δείχνει να καταλαβαίνει τι κάνει.

Κλείνοντας, και για να μην υπάρχει παρανόηση για τα κίνητρά μου, να σημειώσω, πως τόσο απέναντι στον πρωθυπουργό όσο και απέναντι στην απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί το ΠαΣοΚ, τηρώ άκρως επικριτική στάση.

Κατ.

eliot είπε...

Ρε τι μου θυμιζει , τι μου θυμιζει

"να στειλει τον καρκινο στον Μητσοτακη και στον Ανδρεα Παπανδρεου...μηδεν οι ωρες τους να πεθανουνε..." για την συνεχεια εδω: http://www.youtube.com/watch?v=L0Y0bWL9u3I
Βασιλης "striker" Λεβεντης

tonik21 είπε...

Σίγουρα, οι ακραίες εκφράσεις και η χρήση ύβρεων δεν κρίνονται δόκιμες σε κανένα λόγο ούτε και στον ιντερνετικό.
Όμως οι αποδεδειγμένες ανακολουθίες των κυβερνώντων και η συνεχής πίεση των οικονομικών του λαού, μέχρις εξολόθρευσης καμιά φορά, προκαλούν την αγανακτισμένη επίθεση προς κάθε πολιτικό της παράταξης που κυβερνά και θεωρείται υπεύθυνη για τη σημερινή μας κατάντια και για το θεοσκότεινο αύριο.
Χαμηλώστε τους τόνους και ας συζητήσουμε για το αδιέξοδο που μας έβαλαν χωρίς να το γνωρίζουμε.
Και όταν λέμε "ψήφο κατά συνείδηση" εννοούμε "μακρυά από τους ασυνείδητους".
Καλό Βόλι!!!!

Striker είπε...

Kat. kapoioi sinergates topothetithikan kai milisan gia pontous kai kalson.
vlepw oti se enoxloun epilektika agoraies topothetiseis. opos kai epilektika evaisthiti eisai enantia sti politiki tou pasok, kai tous ta xoneis se politismeno panta ifos. as einai.
ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΙΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ , ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, Ο ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ''ΔΩΡΙΣΑΝ''. ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΜΙΚΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΛΑ.
ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΡΑΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ) ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΥΜΟΣΗΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ , ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 40 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ.
ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΙΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΧΥΔΑΙΑ???
ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ''ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ''. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΛΙΚΙ.
Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΠΕ ''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ''. ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΖΕΙΝ'' ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ. ΟΚ ΝΙΩΘΩ ΒΛΑΚΑS ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ. ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΙΤΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΑ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
MAVALEXI.....O TSE FAGOTHIKE APO ANTISTOIXOUS DOSILOGOUS THS EPOXHS. DEN KSERW AN FOROUSE KALSON , DEN KSERW AN TOU EFEYGAN PONTOI, DEN KSERW AN TO NA FORESW KALSON ME KANEI OMOIO TOU. KSERW POS ANTI NA SIMBIBASTEI ME THN OPOIA DOSILOGI KYBERNHSH TA EBAZE MAZI TOUS KAI DE SIMBIBASTIKE POTE. DEN ETREXE NA TOUS STIRIKSEI, OUTE ENTAXTHIKE POTE STON KRATIKO MIXANISMO, DEN EGINE POTE IPOPSIFIOS TOUS, DEN MOIRAZE FILADIA PROEKLOGIKA DIAFIMIZONTAS TOUS. EMEINE STATHEROS STA PISTEVW TOU, SE AYTA POU ELEGE GIRO APO TIN FOTIA STOUS SINTROFOUS TOU, STIN KRITIKI POU ASKOUSE STIN EKSOUSIA, STO PARAKRATOS KAI STHN PARAPOLITIKH THS EPOXHS TOU.

Ανώνυμος είπε...

εεεεεεεεεεε!!!ηρεμα