neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει
Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.
Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες "οικείες" για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση... Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).
Ο Μηχανισμός "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των "δωρισμένων" χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται "ΦΟΡΟΣ" για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...)
ο όρος "ΦΟΡΟΣ" στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος "ΦΟΡΟΣ" σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).
Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).
Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"


Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou


Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.

Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

πηγή εγγράφου:
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

(http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html#more)

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ. ΤΟΝ ''ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''. ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ.... ΥΠΟΜΟΝΗ

20 σχόλια:

mavalexis είπε...

Ωραία ιστοριούλα,με τραγικές ανακρίβειες ακόμα και στα οικονομικά μεγέθη, η οποία παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του αντι-Αντρεϊκού συγγραφέα της παραμένει χωρίς "δράκο", τουλάχιστον για όσους αντιλαμβάνονται από πολιτική!

Προσωπικά αποδοκιμάζω με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο την επαίσχυντη ανάρτηση και φυσικά και την αναδημοσίευσή της!

Striker είπε...

papandreolagnoi olis tis gis enotheite....

Καπετάνιος είπε...

Καταπελτης!!!!!!!!
Σιγουρα ειναι δυσκολο για ανθρωπους που μεγαλωσαν εχοντας ως ΗΡΩΑ τον Ανδρεα να παραδεχτουν τα οσα βγαινουν στο φως.
Αλλα δυστηχως ολα ετσι γινονται στην παγκοσμια πολιτικη και οικονομια. Λιγοι ελεγχουν τα παντα και με προσεκτικες κινησεις και στρατιγικη καταφερνουν τελικα να κανουν οτι θελουν.
Οσοι δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο,απλα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.
Ας ελπιζουμε να βγουν και αλλα τετοια στην φορα για ολους τους ΚΛΕΦΤΕΣ που μας εχουν κυβερνησει κατα καιρους.

Striker είπε...

bgale tis tsimples apo ta matia maval, i apodeikse mou tis anakribeies tis istorioulas, i bgale to egrafo plasto....
allios, probataki kai esi sto team ton amerikano-agglo-saksonon

Ανώνυμος είπε...

Ισως να μην αποδεικνύονται ορισμένα πράγματα με την πρώτη ματιά.
Αλλά, όταν υπάρχει τέτοιο έγγραφο, ας μην προσπαθούμε να ακυρώσουμε τις λεπτομέρειες. Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει δεν αλλάζει: Τα πήρε και στρατολογήθηκε να φέρει σε πέρας κάποια αποστολή.

Δυστυχώς, και εγώ κούναγα κάποτε τα πράσινα πλαστικά σημαιάκια.

Όσο όμως δεν "επιτρέπεται" από το σύστημα, να βγεί κάποιος καινούριος πολιτικός που θα έχει όραμα και ΔΕΝ θα έχει δεσμεύσεις...... είμαστε καταδικασμένοι να μας κυβερνάνε κάποιοι απίθανοι έστω και με το 5% των βολεμένων πολιτών να ψηφίζουν.

mavalexis είπε...

Επαναλαμβάνω, πράγματι, για όσους φιλοδοξούν να έχουν νοημοσύνη άνω του μέσου όρου και τοποθετούνται με το όνομά τους:

Ωραία ιστοριούλα,με τραγικές ανακρίβειες ακόμα και στα οικονομικά μεγέθη, η οποία παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του αντι-Αντρεϊκού συγγραφέα της παραμένει χωρίς "δράκο", τουλάχιστον για όσους αντιλαμβάνονται από πολιτική!

Προσωπικά αποδοκιμάζω με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο την επαίσχυντη ανάρτηση και φυσικά και την αναδημοσίευσή της!

Ανώνυμος είπε...

Ισως ο συγγραφέας του κειμένου να έχει κάποια υπερβολική αντίδραση στο σχόλιο του για το έγγραφο, κάποιος άλλος όμως εξακολουθεί να μη θέλει να ανοίξει το μυαλό του, ή έστω να αποδεχθεί ότι και οι άλλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης, έστω και αν το σχολιάζουν με κάποια υπερβολή. Δεν χρειάζεται να ομολογήσει ο ένοχος όταν τον ξεμπροστιάζουν τα γραπτά στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι,

Φίλες και Φίλοι,



Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε , το κάθε τι και κυρίως μια επιτηδευμένη διοχέτευση "πληροφορίας" και μάλιστα με την μορφή "ντοκουμέντου" βρίσκει γόνιμο έδαφος αφού ένα μεγάλο τμήμα του Λαού είναι έτοιμο ψυχολογικά να επιτεθεί σε όσους τον απάτησαν. Και μέσα σε αυτή την ψυχολογική κατάσταση, όποια "πληροφορία"-ντοκουμέντο" γίνεται εύκολα πιστευτή, χωρίς καν ο πολίτης να κάνει τον κόπο μιας στοιχειώδους ανάλυσης.

Ενθυμούμαι ότι κατά τη διάρκεια της -μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους-εποχής, αξιόλογα μορφωμένος φίλος, καθηγητής Πανεπιστημίου με ρώτησε "αν κινδυνεύουμε από διοχέτευση χημικών αερίων"[!] και όταν το ρώτησα "τι είναι αυτά που λες" μου απάντησε "πολύ αφοπλιστικά"[!] "Μα το είπε η τηλεόραση"!!!!!!!!!!!!! .

Σήμερα το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέσο ταχύτατης μεταφοράς πληροφοριών, αλλά και "πληροφοριών"

Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή γιατί πάρα πολλές φορές πέφτουμε θύματα μιας ψυχολογικής προπαγάνδας που σκοπό έχει την πτώση του ηθικού ολοκλήρου του λαού.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια τέτοια μορφή παραπληροφόρησης υπό μορφή "ντοκουμέντων"[του χοιροστασίου θα προσέθετα] όπου κάποια κέντρα του εσωτερικού ή και του εξωτερικού, εκμεταλλευόμενα την αγανάκτηση του κόσμου για την πολιτική κατάσταση , ιδία μετά την εφαρμογή του περίφημου μνημονίου, ανατρέχουν στην οικογενειακή και λοιπή ζωή των Κωνσταντίνου Καραμανλή [του θανόντος] [και φυσικά φτάνουν μέχρι και τον σημερινό πρώην Πρωθυπουργό, Καραμανλή τον νεώτερο] , όπως και την οικογενειακή ζωή της οικογένειας Παπανδρέου [από γεννήσεως της...][και φυσικά φτάνουν μέχρι και τον σημερινό Πρωθυπουργό...

Είμαστε από εκείνους που έχουμε κάνει ακόμη και σκληρή πολιτική κριτική, αλλά άλλο αυτό και άλλο να πέφτουμε θύματα μιας τόσο χονδροειδούς προπαγάνδας, [θα επαναλάβω προπαγάνδας του χοιροστασίου].

Με όλο το σεβασμό σε όλους τους φίλους -πολλοί από τους οποίους εν πλήρη αγνοία και καλή τή πίστη - μεταφέρουν αυτές τις χονδροειδείς[τουλάχιστον] "πληροφορίες" ντοκουμέντα' επειδή ακόμη γράφτηκαν και σε βιβλία[μου θυμίζει το παραπάνω "μα το είπε η τηλεόραση....!!!!!!] - θα ήθελα να επιστήσω την ψύχραιμη αντιμετώπιση γιατί όπως είναι γνωστόν "η Ιστορία πρέπει να εξετάζει τας των πραγμάτων αιτίας" και όχι την σεξουαλική ή άλλη πραγματική ή φανταστική συμπεριφορά των υποκειμένων σε αυτή.

Ευχαριστώ για την ανοχή σας,

Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Και δια την αντιγραφή (από άλλο blog): Ο Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι,

Φίλες και Φίλοι,



Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε , το κάθε τι και κυρίως μια επιτηδευμένη διοχέτευση "πληροφορίας" και μάλιστα με την μορφή "ντοκουμέντου" βρίσκει γόνιμο έδαφος αφού ένα μεγάλο τμήμα του Λαού είναι έτοιμο ψυχολογικά να επιτεθεί σε όσους τον απάτησαν. Και μέσα σε αυτή την ψυχολογική κατάσταση, όποια "πληροφορία"-ντοκουμέντο" γίνεται εύκολα πιστευτή, χωρίς καν ο πολίτης να κάνει τον κόπο μιας στοιχειώδους ανάλυσης.

Ενθυμούμαι ότι κατά τη διάρκεια της -μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους-εποχής, αξιόλογα μορφωμένος φίλος, καθηγητής Πανεπιστημίου με ρώτησε "αν κινδυνεύουμε από διοχέτευση χημικών αερίων"[!] και όταν το ρώτησα "τι είναι αυτά που λες" μου απάντησε "πολύ αφοπλιστικά"[!] "Μα το είπε η τηλεόραση"!!!!!!!!!!!!! .

Σήμερα το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέσο ταχύτατης μεταφοράς πληροφοριών, αλλά και "πληροφοριών"

Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή γιατί πάρα πολλές φορές πέφτουμε θύματα μιας ψυχολογικής προπαγάνδας που σκοπό έχει την πτώση του ηθικού ολοκλήρου του λαού.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια τέτοια μορφή παραπληροφόρησης υπό μορφή "ντοκουμέντων"[του χοιροστασίου θα προσέθετα] όπου κάποια κέντρα του εσωτερικού ή και του εξωτερικού, εκμεταλλευόμενα την αγανάκτηση του κόσμου για την πολιτική κατάσταση , ιδία μετά την εφαρμογή του περίφημου μνημονίου, ανατρέχουν στην οικογενειακή και λοιπή ζωή των Κωνσταντίνου Καραμανλή [του θανόντος] [και φυσικά φτάνουν μέχρι και τον σημερινό πρώην Πρωθυπουργό, Καραμανλή τον νεώτερο] , όπως και την οικογενειακή ζωή της οικογένειας Παπανδρέου [από γεννήσεως της...][και φυσικά φτάνουν μέχρι και τον σημερινό Πρωθυπουργό...

Είμαστε από εκείνους που έχουμε κάνει ακόμη και σκληρή πολιτική κριτική, αλλά άλλο αυτό και άλλο να πέφτουμε θύματα μιας τόσο χονδροειδούς προπαγάνδας, [θα επαναλάβω προπαγάνδας του χοιροστασίου].

Με όλο το σεβασμό σε όλους τους φίλους -πολλοί από τους οποίους εν πλήρη αγνοία και καλή τή πίστη - μεταφέρουν αυτές τις χονδροειδείς[τουλάχιστον] "πληροφορίες" ντοκουμέντα' επειδή ακόμη γράφτηκαν και σε βιβλία[μου θυμίζει το παραπάνω "μα το είπε η τηλεόραση....!!!!!!] - θα ήθελα να επιστήσω την ψύχραιμη αντιμετώπιση γιατί όπως είναι γνωστόν "η Ιστορία πρέπει να εξετάζει τας των πραγμάτων αιτίας" και όχι την σεξουαλική ή άλλη πραγματική ή φανταστική συμπεριφορά των υποκειμένων σε αυτή.

Ευχαριστώ για την ανοχή σας,

Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Και δια την αντιγραφή (από άλλο blog): Ο Ανώνυμος

Mickey είπε...

Gia ola ftaine oi ebreoi kai oi podilates...

Ανώνυμος είπε...

για τον mickey:

..... και οι κομμουνιστές φυσικά!!!

Striker είπε...

akoma na mas pei o maval me ti de simfonei kai pou entopizei to psema... pera apo kapoies genikologies ''katadikazw ta psemata'' pisw apo tis opoies oxironetai gia na sinexisei na kounaei ta prasina simaiakia, tipota allo de mas dinei. emeis toulaxiston leme kati, dinoume mia apodiksi pou isos kai na einai pseytiki/plasti/analithis. i apantisi se ayto einai ''katadikazw to psema''. poso sobaro mporei na einai?

mavalexis είπε...

Ενημερώνομαι ότι σχόλιο του stamavrogenis για το θέμα με κάποιο τρόπο έχει εξαλειφθεί.

Εάν κάτι τέτοιο οφείλεται σε υπερβολικό "ζήλο" οποιουδήποτε, που μάλιστα συνηθίζει να εγκαλεί άλλους για τη μη αποδοχή "ντοκουμέντων", τότε το πλήγμα θα είναι πολύ ισχυρό για το λος προμενάδος, που δείχνει την ανεκτικότητα του ακόμα και σε ακραίες απόψεις, όπως φαίνεται και από την τελευταία ανάρτηση!

Αυτή, όμως, οπωσδήποτε δε μπορεί να φτάνει στη λογοκρισία και καρατόμηση της αντίθετης άποψης από τους εκφράζοντες την ακρότητα και από οποιονδήποτε.

Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά και να ευθύνεται κανένας τεχνολογικός "δαίμων"... ώστε να μη χρειασθεί να γίνει πράξη η επιθυμία αποχώρησης του δικαίως προσβεβλημένου συντάκτη του μπλογκ μας και γενικότερα να μη χρειασθεί η επανεξέταση της στάσης του καθενός μας για τη συμμετοχή μας στο μπλογκ συνδημιουργήσαμε όσο και η πορεία του ίδιου του Λος Προμενάδος!

Ανώνυμος είπε...

Να πληροφορήσω την παρέα του προμενάδος ότι σε πολλά μπλογκς παρατηρείται το φαινόμενο εξαφάνισης σχολίων, που ΔΕΝ οφείλεται σε λογοκρισία. Τα σχόλια, αφού εμφανισθούν για λίγο, μετά εξαφανίζονται και αυτό συμβαίνει όχι μόνον με τα σχόλια των επισκεπτών, αλλά και με τα σχόλια των ίδιων των διαχειριστών.

Ωστόσο, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την ειδοποίηση μέσω του μέηλ σας, μπορείτε να το βρείτε στο ταχυδρομείο σας και να αναρτήσετε, παραθέτοντας το user name του σχολιαστή σας.

Αυτά, και δεν μασάμε τις νέες υποσχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Με ασύστολα προεκλογικά ψεύδη υφάρπαξε την εξουσία, με νέα ψεύδη θα προσπαθήσει να διασωθεί και τώρα.

Τα προεκλογικά ψεύδη του είναι αναρτημένα και στον επίσημο ιστότοπο του ΠαΣοΚ:
Ιδιαίτερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει την φήμη, ούτε για την κοινωνική του δικαιοσύνη, ούτε βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά του. Το να πηγαίνει σε χώρες αναπτυσσόμενες και να τους λέει, επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε, και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την παιδεία π.χ., αυτές είναι επίσημες πράξεις, που ουσιαστικά κόβουν το μέλλον της χώρας. Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα-δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.
Άρα, λοιπόν, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς να μπούμε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, η οποία πιθανώς να διολισθήσει σε όρους που θα είναι αρνητικοί για την πορεία της χώρας μας.


Καλή πολιτική ψήφο στις Περιφερειακές Εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδατε το αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του Blogger. Το σχόλιό μου εμφανίσθηκε 3 φορές με την ίδια χρονική ένδειξη. Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τις επαναλήψεις.

Ξέχασα να υπογράψω το σχόλιό μου:

Κατ.

Striker είπε...

an iponoeis kati gia emena maval, eilikrina den exw idea gia ti prama milas. profanws kati den paei kala me tin leitourgia tou blog. osa sxolia diagrafonte apo emas, sti thesi tous menei eidopoiisi ''to sxolio diegrafei''. den exei meinei kati tetoio edw. pes ston filo sou na ksanaprospathisei.
kai an exeis tin eygeni diathesi, prospathise na doseis mia apantisi se osa se rotaw edw kai meres...

tonik21 είπε...

Γιατί επιμένεις να ζητάς απαντήσεις striker? Ο καθένας εδώ εκφράζεται ελεύθερα και όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει. Άσε εμάς να κρίνουμε. Σίγουρα ο mavalexis σχολιάζει με γενικότητες και αερολογίες, αλλά αυτό είναι δικαίωμέ του. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

mavalexis είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, εκτός φυσικά της αποστροφής του για τις γενικότητες και τις αερολογίες, καθώς το βιβλίο για τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν έχω αποφασίσει να το γράψω ακόμα, γιατί τέτοιο χρειάζεται για να τον κρίνεις και όχι μια αφοριστική παρόλα, αλλά δεσμεύομαι να είστε οι πρώτοι αναγνώστες αν το αποτολμήσω...

stamavrogenis είπε...

Δεύτερη φορά που προσπαθώ να ανεβάσω το σχόλιο. Ισως να φταίει το γεγονός ότι βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η παρούσα ανάρτηση μου θυμίζει τα βιβλία που διάβαζα όταν ακόμη ήμουν στο Λύκειο. Αυτό του Φουράκη για το Παγκόσμιο Σιωνισμό και τα σχέδια που εξυφαίνει εναντίον της Ελλάδας, το άλλο του Σχιζά για τη Τριμερή Επιτροπή και τη Λέσχη Μπίλντερμπεγκ και πως πάλι επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα και τέλος με νοσταλγία θυμάμαι τα βιβλία του Κεραμμυδά για την Ομάδα Ε που σαν άλλοι σούπερμεν θα σώσουν την Ελλάδα.
Ευτυχώς μετά μπήκα στο Πάντειο άρχισα να διαβάζω, να μιλάω με κόσμο και απέκτησα αυτό που λέμε κοινή λογική και κριτική σκέψη, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν στο δίνει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Καταλαβαίνω ότι σε καιρούς κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ποπ αλλά θα πρέπει να μπει ένα στοπ πριν το χάσουμε εντελώς.
Λίγα χρόνια πριν καταρρεύσει το τσαρικό σύστημα στη Ρωσία η διαβόητη μυστική αστυνομία Οχράνα είχε τυπώσει μια παγκόσμια χάρτα του σιωνισμού στην περιγραφόταν πως θα κυριαρχήσουν στο κόσμο για να καλλιεργήσει κλίμα αντισημιτσμού στις τάξεις των κολίγων και να τους αποσπάσει τη προσοχή.
Τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας άπειρες. Φαντάζομαι ότι εαν δεν είχε συλληφθεί και η 17Ν ο φίλος στραικερ θα είχε βρει φωτογραφία του Αντρέα με φυσεκλίκια να κρατάει μπαζούκας.
Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τον Αντρέα γιατί αυτό ειναι μια άλλη συζήτηση και θα χαθεί το νόημα του παρόντος σχολίου. Κάνω επίκληση στη κοινή λογική όμως.

Ανώνυμος είπε...

Mε τέτοια βιβλία δεν έχασα ποτέ την ώρα μου, και παγκόσμιες συνωμοσίες δεν απασχόλησαν ούτε λεπτό τη δική μου σκέψη.

Ωστόσο, περί του παρόντος ομιλώντας, ένας άνθρωπος με κριτική σκέψη, όσο και ένας με κοινό νου, βλέπει πως ο τωρινός πρωθυπουργός εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και όχι της χώρας που, δυστυχώς τον εξέλεξε πρωθυπουργό.

Αυτό δεν είναι συνωμοσιολογία, δεν είναι παρελθοντολογία, είναι η ζοφερή μας πραγματικότητα.

Κατ.