neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ...


Τώρα που πέρασε και το Πάσχα - ευτυχώς αναστήσαμε και φέτος, και λύθηκε τουλάχιστον ένα πρόβλημα, γιατί έτσι όπως ήταν τα πράγματα υπήρχε ένα σχετικό άγχος - αναμένεται να μας ζαλίσει το ΠΑΣΟΚ κι ο ποδηλατοGeorge με το παραμύθι των διπλών καλπών.

Το σενάριο αυτό τροφοδοτείται κι από την μπάζουσα από παντού υπόθεση Παυλίδη και τις σχετικές δηλώσεις ορισμένων γαλάζιων βουλευτών εναντίον του. Το ΠΑΣΟΚ με τα δεδομένα αυτά βρίσκει στην φθήνια την ευκαιρία να πουλήσει κλίμα νίκης παριστάνοντας ότι επιθυμεί άμεσα και τις Εθνικές εκλογές, ενώ ευνόητο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν τις επιθυμεί, μιας και είναι ασφαλώς προτιμότερο για τα Πασόκια να αυξηθεί περαιτέρω η φθορά του Δον Καραμαλούγκα πριν συμβεί κάτι τέτοιο.

Ισχύει όμως εδώ ότι η φθήνια τρώει, πολλές φορές, ακόμα και τον...πολιτικό παρά, με αποτέλεσμα να βγαίνει πράγματι κερδισμένος ο George από αυτήν την ρητορική του! Το είδαν αυτό βέβαια, κάπως...καθυστερημένα για άλλη μια φορά, οι φωστήρες του ΔΟΝ κι έβγαλαν τον Σούφλιας-Σούφλιας (που τον φώναζαν και στο συνέδριο της πανηγυρικής ήττας του)να ξεκαθαρίσει πως το αναφερόμενο ενδεχόμενο των διπλών καλπών δεν παίζει, λέγοντας πως τα ΝουΔοβουλευτάκια δεν πρέπει να βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για τον...σύγχρονο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (Παυλίδη) και πως υπάρχουν οι προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες από τις οποίες θα προκύψουν τα ασφαλή συμπεράσματα για την συγκεκριμένη υπόθεση!

Με λίγα λόγια ο κυρ-Γιώργος από τον κάμπο μας ενημέρωσε ότι προκειμένου να χαθεί πρόωρα η εξουσία οι της ΝΔ είναι διατεθειμένοι να πάρουν λίγο πολιτικό κόστος ακόμα επάνω τους, όπως κι ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Αφήστε που αντίθετα, απ' ότι φαίνεται, αν πέρναγε απ' το χέρι του Δον Καραμαλούγκα ικανός ήταν να αναβάλει τις επικείμενες ευρωεκλογές και να τις πραγματοποιήσει σε κανα-δυο χρονάκια μαζί με τις Εθνικές εκλογές.

Οπότε κι ο πράσινος ποδηλάτης μπορεί να κοιμάται ήσυχος αφού η πολιτική του..προφητεία δεν φαίνεται να έχει και πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί, και να ψάχνει μετά την αυτοδυναμία με το κιάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: