neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ένα Φιλί που Διαρκεί Ήδη 100 Χρόνια.....

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, οι άντρες και οι γυναίκες αξιολογούν διαφορετικά ένα έργο τέχνης. Μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε ότι κατά τη διαδικασία αξιολόγησης ενός έργου τέχνης, οι γυναίκες χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου ενώ οι άνδρες μόνο το δεξιό. Οι άνδρες συνήθως εστιάζουν την προσοχή τους στη συνολική εικόνα ενώ οι γυναίκες προσέχουν και τις «τοπικές» λεπτομέρειες. Αυτό ίσως αντανακλά το διαφορετικό τρόπο εξέλιξης του ανδρικού και γυναικείου εγκεφάλου κτλ κτλ. Αυτά λένε οι μελέτες, εγώ πάλι μπορώ να σας πω ότι σίγουρα δεν ξέρω να αξιολογώ έργα τέχνης, ούτε μπορώ να εξηγήσω και την αγάπη μου για τα έργα του Klimt...μάλιστα το αγαπημένο μου και ένα από τα πιο δημοφιλή του έργα... "Το φιλί" γίνεται 100 χρονών. "Το φιλί" επαινέθηκε από κοινό και κριτικούς και εκπροσωπεί τη «χρυσή περίοδό» του, χαρακτηριστικό της οποίας υπήρξε η αφθονία του χρυσού ως διακοσμητικό στοιχείο. Άλλο ένα στοιχείο που είναι έντονο στα έργα του είναι το ερωτικό στοιχείο, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε ως φόρο τιμής «στην αγαθή αλλά και λάγνα φυλή των υπερευαίσθητων».

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Για να δούμε τι θα δούμε...



Άλλο ένα τραγικό γεγονός, που "ταυτίζεται" χρονικά με ημερομηνία κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα στο θεσμό του CHAMPIONS LEAGUE... Μιλάω για την πτώση του τουρκικού αεροσκάφους και τον θλιβερό απολογισμό σε νεκρούς και βαριά τραυματίες επιβαίνοντες. Θυμίζω ότι σε προηγούμενες συγκυριακά ταυτόσημες ημέρες, ο Παναθηναϊκός, σημείωσε σπουδαία και ανέλπιστα "διπλά" ανά την Ευρώπη...


Στοιχηματικά, δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη για τον αποψινό δύσκολο 1ο προκριματικό της Παναθας στην Ισπανία, για λόγους καθαρά προληπτικούς, αλλά θα μιλήσω για δυο - τρία άλλα ματσάκια του θεσμού, που μου τράβηξαν τη προσοχή...


Για να δούμε τι θα δούμε......




ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : Άσσος. Καλή η Λίβερπουλ, καλά τα αποτελέσματα της στο νησί, μεγάλη η ιστορία της, αλλά μη τα ισοπεδώσουμε κι όλα... Έστω και δύσκολα, άσσος σήμερα στο Μπερναμπεου!


ΤΣΕΛΣΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Under. Δυο μεγάλες μου αγάπες συγκρούουν τα ξίφη τους απόψε στο Σταμφορντ Μπριτζ. Πραγματικά δεν θα θελα να κάνω πρόβλεψη για το ποια από τις δυο θα επικρατήσει -μακάρι να περνούσαν και οι δυο στην επόμενη φάση γιατί το αξίζουν-, αλλά θα ρισκάρω να ποντάρω στο under , καθώς βλέπω παιχνίδι τακτικής και σφιχτό σε φάσεις. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο!


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ : 1Χ . Μην πάτε στο διπλό για κανένα λόγο... μικροαπουσιες θα έχουν οι Βαυαροί που υπολογίζουν και στη ρεβάνς στο Μόναχο. Σκληροτράχηλο και καλό το σύνολο της ομάδας της Λισσαβόνας.





Καλή τύχη σε όλους...

Good Luck ΠΑΝΑΘΑ...


Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

And the Oscar goes to.......Dimitris Diamantidis


Συμπτωματικα την ιδια μερα που παιζοταν ο τελικος κυπελλου μπασκετ Ελλαδος,στην αγαπημενη Αμερικη δινανε τα Οσκαρ για της πιο "πετυχημενες" ταινιες της χρονιας που μας περασε. Ειμαι σιγουρος παντως πως αν οι αγαπημενοι φιλοι μας οι Αμερικανοι εβλεπαν την εμφανιση του Δημητρη Διαμαντιδη χθες στον τελικο, θα ετοιμαζαν ενα χρυσο αγαλματακι και για τον παικταρα του Παναθηναικου.

Το παιχνιδι που παρακολουθησαμε χθες ηταν πανω κατω αναμαινωμενο. Και οι δυο ομαδες επαιξαν παθιασμενα, και οι δυο ομαδες ειχαν πολυ καλους παικτες και οι δυο ομαδες ηθελαν πολυ τον τιτλο για τους δικους τους λογους. Ομως μονο ο Παναθηναικος ειχε την τυχη και την τιμη να εχει στο ροστερ του τον Δημητρη Διαμαντιδη. Νομιζω πως δεν χρειαζομασταν την χθεσινη εμφανιση για να μαθουμε οτι μιλαμε για τον καλυτερο Ελληνα παικτη αυτην την στιγμη. Απλα ο Μητσος μας θυμησε οτι οταν η μπαλα καιει και ζυγιζει πολλα κιλα,εκεινος ειναι ετοιμος να την κρατησει και να την στειλει μεσα στο καλαθι. Ετσι και χθες,οταν ο Ολυμπιακος εδειχνε να παιρνει σιγα σιγα μια διαφορα και οι κακομοιροι φιλαθλοι του να πιστευουν οτι φετος θα τα καταφερουν, ο Διαμαντιδης αρχισε να πυροβολει απο την γραμμη του τριποντου και με τρια συνεχομενα τριποντα εριξε την ταφοπλακα στον γαυρο.

Βεβαια για να μην αδικουμε κανεναν, περα απο τον Μητσο που τσακισε τα ονειρα των γαυρων, υπευθυνοι για τους θριαμβους του Παναθηναικου ειναι ο Ζελικο Ομπραντοβιτς και βεβαια η οικογενεια Γιαννακοπουλου που ολα αυτα τα χρονια επενδυουν συνεχεια καταφερνοντας να κανουν τον Παναθηναικο μια απο τις ΤΟΡ ομαδες της Ευρωπης. Ενα επιτευγμα που δεν εχει καταφερει καμια αλλη ελληνικη ομαδα σε κανενα αλλο αθλημα. Και οπως φαινεται ουτε ποτε θα το καταφερει, γιατι πραγματικα τοσο το μεγεθος των επιτυχιων οσο και η διαρκεια και το υψηλο επιπεδο κανουν το επιτευγμα των Γιαννακοπουλων πραγματικο αθλο.

Υ.Γ.1 Ειναι πολυ ευχαριστο να βλεπεις οτι ο Παναθηναικος μετα απο εναν πραγματικο αρχηγο που σιγα σιγα παροπλιζεται, Φραγκισκος Αλβερτης, βρισκει εναν καινουργιο αρχηγο τον Δημητρη Διαμαντιδη που εχει τα ιδια και ακομα περισοτερα προσοντα.Μακαρι και ο Μητσος να φτασει τα ρεκορ των τιτλων του Φραγκι.

Υ.Γ.2 Θετικη κινηση η ανακοινωση της ΠΑΕ με τα συγχαριτηρια για την ΚΑΕ.Δειχνουν οτι τουλαχιστον εκεινοι εχουν διαθεση για εκεχειρια. Σιγουρα την εχουν πιο πολυ αναγκη. Τωρα μενει και απο την πλευρα της ΚΑΕ να πεσουν οι τονοι.

Η match ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ


Για άλλη μια φορά η Θεσσαλική καθημερινή αθλητική εφημερίδα match δείχνει, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, την τελείως διαφορετική αντίληψη της από οποιαδήποτε άλλη οπαδική και γενικότερα αθλητική, αλλά σίγουρα και πολιτική ακόμα-ακόμα...εφημερίδα.

Παρά λοιπόν ότι δεν λησμονεί να αναφερθεί στον εμφανώς λανθασμένο καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Παμπορίδη εις βάρος της ΑΕΛ, από όπου προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, αξιοσημείωτο είναι ότι επικεντρώνει την κριτική της - και μάλιστα πρωτοσέλιδα - στο ότι η ομάδα της Λάρισας για άλλη μια φορά δεν καταφέρνει να κερδίσει ένα ματς στο οποίο ανοίγει το σκορ!

Στην Αθήνα, και στον...Πειραιά, που έχει σύρει τον χορό εδώ και καμιά δεκαετία στην χουλιγκανική αθλητικογραφία, για πολύ καιρό ακόμα θα ζητείται ελπίς. Ή μάλλον...πολιτισμός!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 26ΧΡΟΝΟΥ


Πόσες φορές έχετε ακούσει για εξαφανίσεις και αναζητήσεις ανθρώπων...?? Πόσες από αυτές τις φορές έχετε προβληματιστεί και σας έχει απασχολίσει και πόσες αλλάξατε αμέσως κανάλι ή σταθμό και το ξεχάσατε αμέσως μόλις το ακούσατε..??Αυτό βέβαια μέχρι να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε εμάς, στην οικογένειά μας, στους φίλους μας... Έτσι και εγώ συγκλονίστηκα μόλις έμαθα την εξαφάνιση του Νίκου Χαραλαμπίδη ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και δέκα ημέρες. ..
Ο Νίκος είχε επιβιβαστεί το βράδυ της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών προκειμένου να ταξιδέψει για Πειραιά και από κει να μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα παρουσιαζόταν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων. Ωστόσο, από τότε τα ίχνη του χάνονται...
Παρ’ ότι ο νεαρός δεν επικοινώνησε με την οικογένειά του την επόμενη μέρα, οι δικοί του δεν ανησύχησαν, επειδή θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο θα του ήταν αδύνατον. Οπως είπε στην «Espresso» η αδερφή του 26χρονου, Γεωργία, «δεν ανησυχήσαμε, γιατί ξέρουμε ότι είναι πιθανό στα στρατόπεδα να παίρνουν τα κινητά από τους φαντάρους και από την άλλη δεν θέλαμε να τηλεφωνήσουμε εμείς εκεί, για να μην κάνουμε τον Νίκο να αισθανθεί άσχημα. Ετσι, περιμέναμε μέχρι το βράδυ της επόμενης Κυριακής, οπότε πήραμε τηλέφωνο στη μονάδα της Καλαμάτας. Από εκεί μας πληροφόρησαν ότι ο αδερφός μου δεν είχε καταταχθεί ποτέ και το επόμενο πρωί μας το επιβεβαίωσαν. Τότε αρχίσαμε να τηλεφωνούμε σε γνωστούς και φίλους για να μάθουμε μήπως είχαν νέα του, αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα, με αποτέλεσμα να πάμε στην αστυνομία και να δηλώσουμε εξαφάνιση».
Μάλιστα, όπως σημείωσε η Γεωργία Χαραλαμπίδη, ένας φίλος του 26χρονου τον είδε το πρωί της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου στα ΚΤΕΛ Κηφισού και του είπε ότι παρουσιάζεται στην Καλαμάτα: «Ο Νίκος, που εργαζόταν σε μεγάλη αλυσίδα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο Ηράκλειο, είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό και ισορροπημένο παιδί, ενώ είχε συμβιβαστεί με την ιδέα του στρατού και μάλιστα διέκοψε μόνος του την αναβολή. Δεν υπάρχει κάτι που να μας βάζει σε υποψίες. Το μόνο που θέλουμε είναι να επικοινωνήσει μαζί μας για να μας πει ότι είναι καλά και να ησυχάσουμε». Στο μεταξύ, η περίεργη εξαφάνιση του νεαρού (ο οποίος τη μέρα που αναχώρησε για Πειραιά φορούσε ανοιχτό χρώμα τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και σκούρο γκρι μπουφάν) έχει αναστατώσει τους φίλους του που στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν στις έρευνες, δημιούργησαν γκρουπ στο Facebook. http://www.new.facebook.com/p.php?i=1041171403&k=521U6YR54ZYM51LCRJX4VU
Η οικογένειά του παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε τον Νίκο να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τα παρακάτω τηλέφωνα 6974876685 & 2810212791.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΤΣΑΒΕΖ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ"

Είπαν ΝΑΙ στην αλλαγή του Συντάγματος... και ο Τσάβεζ επικράτησε με 54% στο δημοψήφισμα που τελείωσε πριν λίγες ώρες στην Βενεζουέλα. Στην πρωτεύουσα Καράκας οι πανηγυρισμοί των «Τσαβίστας» και η λαοθάλασσα στο Προεδρικό Μέγαρο που φανερώνουν με το καλύτερο τρόπο, το "μέγεθος" και την "ιστορική σημασία" αυτής της εκλογικής νίκης. Μια νίκη με διαφορά περίπου 10 μονάδες και το σημαντικότερο -καθαρή- , καθώς σύμφωνα με τους διεθνείς παρατηρητές η εκλογική διαδικασία υπήρξε άψογη, δεν μπορεί παρα να αποκαλεστεί και Θρίαμβος!
Μένει να αποδειχθεί λοιπόν, ύστερα και από αυτή την "ισχυροποίηση" του, αν ο αστός και πλούσια καλλιεργημένος Τσάβεζ, θα δικαιώσει τις προσδοκίες των μαζών και τις πλειοψηφίας του λαού της "πολύπαθης" Βενεζουέλας ή αν θα αρκεστεί στο να ασκεί μια αντιαμερικανική ρητορεία χωρίς όμως να μπορεί να "βάλει" το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να συγκρουστεί...

Η ιστορία θα δείξει!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

H ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ


12 Φεβρουαρίου του 1945 η ‘Συμφωνία της Βάρκιζας’ προσωρινά τερμάτιζε τις συμπλοκές ανάμεσα στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και στην ντόπια μοναρχοφασιστική αντίδραση που είχε καταλάβει την εξουσία με την βοήθεια των αποικιοκρατών Άγγλων.
Από την πλευρά τους οι φασίστες καλά έκαναν και επιδίωξαν να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία με οποιονδήποτε τρόπο. Και αφού δεν είχαν το λαϊκό έρεισμα αφού στην πλειοψηφία τους ήταν πρώην συνεργάτες των γερμανών, έδωσαν σε μια κόλλα χαρτί την χώρα στους άγγλους και μετά στους αμερικάνους, μέχρι το 1981 όπου και εδραιώθηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα.
Το θέμα μας οφείλει να είναι ο προδοτικός βρώμικος ρόλος του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ που ποτέ δεν ευνόησε την γέννηση της Εθνικής Αντίστασης , αντίθετα την σαμποτάρισε κιόλας, προσπάθησε και στην συνέχεια κατάφερε να υιοθετήσει το τεράστιο και μεγαλειώδες δημιούργημα του Άρη Βελουχιώτη. Πηγαίνοντας λοιπόν στην Βάρκιζα οι εκπρόσωποι του κόμματος είχαν ρητή εντολή να μην υπογράψουν καμιά συμφωνία με τους μοναρχοφασίστες αν δεν εξασφάλιζαν ‘γενική αμνηστία’ για όλους τους αγωνιστές του ΕΑΜ. Μέσα από διάφορες προφάσεις αυτό που υπέγραψαν οι προδότες ήταν ‘μερική αμνηστία’ και στη συνέχεια για αδικήματα που διαπράχθηκαν και δεν υπόκεινται στους όρους της αμνηστίας , αρμόδιοι να αποφασίσουν θα ήταν τα όργανα επιβολής της τάξης, δηλαδή ο κάθε φασίστας πρώην ταγματασφαλίτης χωροφύλακας. Από πηγές βλέπουμε ''Ωστόσο, η Συμφωνία της Βάρκιζας περιείχε ουσιαστικές αδυναμίες, που ήταν ικανές να την τορπιλίσουν. Συγκεκριμένα υπήρχε η πιο κάτω σημαντική παράλειψη: Ενώ με τη συμφωνία της Βάρκιζας παραχωρούνταν αμνηστία στους αντάρτες του Ε.Λ.Α.Σ., δε γινόταν πρόνοια για τα ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν στην περίοδο των Δεκεβριανών. Αυτή η παράλειψη θα έχει μοιραίες επιπτώσεις στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα''.Με απλά λόγια ο απλός αγωνιστής του ΕΑΜ για τα επόμενα 40 χρόνια έπρεπε να κρύβεται από τον δερβέναγα-χωροφύλακα της περιοχής του μόνο και μόνο επειδή πολέμησε στον ΕΑΜ και του είχε κρεμαστεί η ταμπέλα του αριστερού. Μα καλά τόσο αφελείς ήταν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ υπογράφοντας αυτή τη συμφωνία?? Μια συμφωνία που μόλις την διάβασε ο Άρης βγήκε από τα ρούχα του και σοφά προέβλεψε ότι οι αγωνιστές του ΕΛΑΣ θα πέθαιναν σαν τα σκυλιά στους δρόμους. Η πραγματικότητα τον δικαίωσε και απέδειξε αναίτιες συλλήψεις , βασανιστήρια, εξορίες, βιασμούς και μαρτύρια που μόνο οι πρώτοι χριστιανοί είχαν βιώσει στην ανθρώπινη ιστορία. Οι προδότες εκπρόσωποι του ΚΚΕ υπέγραψαν , αφού πρώτα εξασφάλισαν όπως αποδείχτηκε πολλά χρόνια μετά, την ‘απόλυτη αμνηστία’ για 50 πρωτοκλασάτα στελέχη τους. Σώσανε την ηγεσία τους και έριξαν τους απλούς πιστούς στους στα λιοντάρια. Αποτέλεσμα?? Δεκαετίες εξαθλίωσης για τον μισό ελληνικό πληθυσμό που μαρτύρησε στα χέρια του άλλου μισού , ένας ανόητος Εμφύλιος που δεν οδήγησε πουθενά και η παραχάραξη της ιστορίας του τόπου από το 1940 και έπειτα. Μιας περήφανης ιστορίας που ξαναγράφτηκε από τους νικητές κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους θάβοντας το λαμπρό έργο των Άτακτων του Άρη στην ορεινή Ελλάδα.

Be My Valentine...

Η ημέρα που όλος ο πλανήτης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο πλησιάζει, γι' αυτό αν είσαι ερωτευμένος/η και δεν έχεις κανονίσει πως θα περάσεις αυτήν την ημέρα θα πρέπει να βιαστείς...ξέρω ότι κάποιοι θα μου πείτε ότι τον έρωτα δεν πρέπει να το γιορτάζουμε μόνο μια μέρα αλλά κάθε μέρα ή ότι είναι η γιορτή των ανθοπωλείων και των ζαχαροπλαστείων....και σε όλα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σας...απλά δείτε το και εσείς σαν μια ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κάνετε ευτυχισμένο το "άλλο σας μισό". Λοιπόν αποφάσισα να σας δώσω και εγώ κάποιες ιδέες. Αρχικά ήθελα να σας προτείνω κάτι πρωτότυπο αλλά όπως μου είπε ένας φίλος (και συμφώνησα μαζί του) στον ρομαντισμό δεν υπάρχει πρωτοτυπία...έτσι λοιπόν:

1. Προλαβαίνεις να κλείσεις εισιτήρια για την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου....το Παρίσι...απλά πες της/του να ετοιμάσει μια μικρή βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο και αποκάλυψε της/του τον προορισμό μόνο όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο...Σκέψου θα περάσεις μαζί της/του ένα Σαββατοκύριακο κάνοντας βόλτες δίπλα στις όχθες του Σηκουάνα, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και στο λόφο της Μονμάρτης. Όλα αυτά μπορεί να σου στοιχίσουν περίπου € 1.200... περίμενε, περίμενε έχω και εναλλακτική αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να ξοδέψεις τόσα ...μπορείς να επιλέξεις την Θεσσαλονίκη - δεν την λένε άδικα την πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας - ή κάποιον άλλο χειμερινό προορισμό ...εγώ θα προτείνω τα Τρίκαλα Κορινθίας και το Καταφύγιο Ερμής (www.katafigioermis.gr) ...επέλεξε την ξύλινη δίκλινη σουίτα...!!!!!!!!

2. Αν πάλι δεν θες να ξενιτευτείς προτείνω το Athenaeum InterContinental & το Divanni Apollon Palace & Spa, όπου μπορείς να συνδυάσεις την διαμονή σας με κάποιες θεραπείες spa για τους δυός σας...χαλαρωτικό μασάζ, τζακούζι, δωμάτιο με θέα ...τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς...!!!!

3. Τώρα αν θες εσύ να χαρίσεις στην/στον αγαπημένη/ο σου ένα μασάζ θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις μαθήματα από επαγγελματία δάσκαλο, όπου θα σου μάθει μία ποικιλία τεχνικών που θα την/τον χαλαρώσουν και θα την/τον κακομάθουν. Σε ένα δίωρο μάθημα, θα μάθεις τις βασικές κινήσεις και μερικά επιπλέον μυστικά που θα αφήσουν τον σύντροφό σου παραδομένο στα χέρια σου. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο απολαυστικός τρόπος να την/τον φροντίσετε και να γνωρίσετε το σώμα της/του καλύτερα...ή μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο μαζί μια θεραπεία spa....θα προτείνω το Chocolate Κisses… όπου θα ξεκινήσετε κάνοντας τζακούζι και απολαμβάνοντας μαζί σαμπάνια και σοκολατάκια, ενώ για την επόμενη μιάμιση ώρα μπορείτε να απολαύσετε απολέπιση σε ολόκληρο το σώμα με ζάχαρη και κανέλα, βύθισμα σε μπανιέρα γεμάτη φυσαλίδες σαμπάνιας και ροδοπέταλα, ή περιτύλιγμα σε μάσκα σώματος από σοκολάτα και πικάντικα μπαχαρικά και φυσικά μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια με ζεστά εξωτικά έλαια....ωχ!!!δεν σας έχω πει που μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά....μα στο Cocoon Urban Spa (www.cocoonurbanspa.gr)!!!!!
4. Μια άλλη ιδέα είναι να της/του στείλεις λουλούδια, μπαλόνια, σοκολάτες, τούρτες, αρκουδάκια, κοσμήματα (diamonds are girls best friend) με έναν κλόουν.... είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν θα φύγει από το μυαλό της/του αγαπημένης/ου σας η εικόνα του γελαστού κλόουν που με δεξιοτεχνία θα μεταφέρει την αγάπη σας και τις ευχές σας μια τόσο γιορτινή ημέρα...
5. Δεν σου προτείνω να πάτε για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο ...αλλά να της/του ετοιμάσετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στο σπίτι σου ....και αν οι ικανότητες σου στην μαγειρική δεν είναι αυτές του Mr Big (Sex & the City) σου προτείνω να ζητήσεις βοήθεια από την ομάδα Chefi (www.chefi.gr) όπου θα αναλάβει να σχεδιάσει το μενού, να κάνει τα ψώνια, να μαγειρέψει ...φυσικά, να σας σερβίρει και να πλύνει τα πιάτα και να τακτοποιήσει την κουζίνα σας....μεταξύ μας...μπορείτε και να τους "διώξετε" λίγο πριν έρθει η/ο αγαπημένη/ος σας....
...τέλος με τις προτάσεις, άλλωστε πρέπει να σας αφήσω για να προετοιμαστείτε...σας εύχομαι να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ.....!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Λουκας Βυντρα οε οε οε οε οε οε οε οε οε


Εστω και καθυστερημενα αποφασισα να γραψω κατι για τον αγαπητο Λουκα Βυντρα. Ισως καλυτερα που αφησα να περασουν μερικες μερες, γιατι δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να πεσω μεσα στο νταβαντουρι που δημιουργησαν για αλλη μια φορα οι αστειες στην πλειοψηφια τους αθλητικες εφημεριδες της χωρας στην προσπαθεια τους να πουλησουν μερικα φυλλα παραπανω.

Ο Λουκας ειχε την ατυχια να ερθει στον Παναθηναικο ως αντικαταστατης του Γιουρκα Σειταριδη. Βεβαια οι γελιοι της κερκιδας δεν εχουν ποτε λαβει υποψη τους οτι ο Γιουρκας δεν επαιξε ουτε ποτε θα παιξει με το παθος και την αυτοθυσια του Βυντρα. Σιγουρα μπορει να μην ειναι της ιδιας ποιοτητας παικτης, αλλα τι να τον κανεις τον παικταρα αμα δεν θελει και δεν εχει ορεξη να παιξει?Αλλη μια ατυχια του Λουκα ηταν οτι ηρθε στον Παναθηναικο σε μια περιοδο που μας εφταιγαν ολα και ολοι. Το επιπεδο του roster της ομαδας ηταν πολλες φορες κακιστο και μεσα στην γενικοτερη μετριοτητα χανοταν και αυτος. Ισως ομως η μεγαλυτερη ατυχια του Βυντρα ηταν οτι για καποιο λογο που ποτε δεν καταλαβα και ειμαι σιγουρος οτι ουτε οι επικριτες του μπορουν να μας εξηγησουν, πηρε τον ρολο του αποδιοπομπαιου τραγου. Λαθος πασα γινοταν στα αριστερα, τον Βυντρα που ηταν στα δεξια βρυζανε. Εχανε το σεντερ φορ την ευκαιρεια για γκολ, ο Βυντρα ακουγε τα μπινελικια του. Δεν εδεινε ο διαιτητης πεναλτι, Ο Βυντρα ηταν ο λογος. Ετσι για αρκετα χρονια ζουσαμε ενα θεατρο του παραλογου στο γηπεδο με πολλους γραφικους να βριζουν τον Λουκα απο το πρωτο μεχρι τελευταιο λεπτο.

Περιττο να σας πω οτι εχω μαλωσει απειρες φορες με τετοιου ειδους γραφικους στο γηπεδο, γιατι ειμαι της αποψης πως και ο καλυτερος να εισαι σε αυτο που κανεις αν εχεις μερικους γραφικους πανω απο το κεφαλι σου να σου την λενε, θα το κανεις το λαθος.Ποσο μαλλον οταν δεν εισαι ο καλυτερος αλλα εχεις και αλλο ενα αρνητικο,εισαι παικτης ψυχολογιας και οταν ακους την μουρμουρα της κερκιδας πεφτει ακομα πιο πολυ η αποδοση σου. Χαιρομαι λοιπον που μου δινεται η ευκαιρια, μαλλον ποιο σωστα που μου εδωσε με την εμφανιση του την ευκαιρια ο Λουκας, να βαλω τα πραγματα στην θεση τους. Ο Βυντρα ουτε εγινε μεσα σε ενα παιχνιδι παικταρας αλλα ουδεποτε ηταν και ενας παικτης του πεταματου. Φετος ο Βυντρα κανει μια εξαιρετικη χρονια παιζοντας σε μια θεση καινουργια για εκεινον και νομιζω οτι ειναι απο τους πιο σταθερους παικτες του Παναθηναικου. Γενικοτερα νομιζω πως ολα τα χρονια που ειναι στην ομαδα ο Λουκας παιζει σταθερα σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο και δεν εχει μεγαλα σκαμπανεβασματα στην αποδοση του.Απλα την Κυριακη ετυχε να πετυχει δυο καθοριστικα γκολ και εδωσε την ευκαιρια στους δημοσιογραφους που παλιοτερα τον εκραζαν,αυτη την φορα να τον εκθιασουν. Γενικα ειναι ενας αξιολογος παικτης ο οποιος δινει παντα το 100% των δυνατοτητων του και παιζει οπου του ζητησει ο προπονητης του. Οπως μου ελεγε και ενας φιλος χθες, ο Λουκας ή θα κανει την εξαιρετικη πασα ή θα κανει την λαθος πασα, δεν εχει μετρια πασα. Και επειδη λογο θεσης κανει συχνα την λαθος πασα ή σεντρα, οι προπονητες της κερκιδας πεφτουν να τον φανε, ξεχνοντας τις κατα καιρους μεγαλες του εμφανισεις οπως π.χ. με την Μπαρτσελονα απο οπου ειναι και η φωτογραφια.

Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι στις σχεσεις κερκιδας και Βυντρα μετα την εμφανιση με τον ΠΑΟΚ. Ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη λαθος πασα παλι οι γραφικοι θα αρχισουν τα καραγκιοζηλικια τους. Ειμαι σιγουρος οτι το ξερει και ο Βυντρα αυτο. Αλλα σε πεισμα ολων αυτων τον γελιων, ο Βυντρα θα συνεχιζει να παιζει και στον Παναθηναικο και στην Εθνικη και καθε τοσο θα τους κλεινει το στομα. Αν και πραγματικα πιστευω οτι πια δεν δινει δεκαρα τσακιστη για το τι θα ακουσει στο γηπεδο. Συνεχισε ετσι Λουκα και εμεις που ξερουμε θα συνεχισουμε να μαλωνουμε για παρτυ σου στην κερκιδα.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

AΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.....


Το ότι παίζεται παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις από σεναριογράφους που προωθούν τα σενάρια που τους βολεύουν είναι φανερό, όπως και το ότι υφιστάμεθα έναν πρωτοφανή καταιγισμό από δημοσκοπήσεις που εντάσσεται σε σχεδιασμούς διαμόρφωσης χειραγωγημένου σκηνικού. Στις δημοσκοπικές αναλύσεις - μούφα προεξοφλούν «μη αυτοδυναμία», απειλούν με «ακυβερνησία»…και για να προλάβουν τις εκλογές- που τους χαλάνε τη σούπα- πιέζουν για συναίνεση και συνεργασία τώρα!…Για καρναβαλική συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με μεταβατικό πρωθυπουργό τη διαπλοκή με μάσκα!
Δεν θέλουν ούτε Καραμανλή, ούτε Παπανδρέου. Πρωθυπουργική εκπροσώπηση διαπλοκής και νταβατζήδων θέλουν και τη θέλουν τώρα, εξ΄ ου και η γενικευμένη στοχοποίηση Καραμανλή και η ύπουλη απαξίωση Παπανδρέου από φιλικά προς το ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ. Το καινούργιο τους χαρτί είναι αυτό που τελευταία ρίχνουν στο τραπέζι: Να κληθούν από την αποστρατεία οι δικοί τους άνθρωποι ως σωτήρες! Ο Σημίτης και ο Μητσοτάκης! Σε ρόλο οικονομικών επιτρόπων για να μας σώσουν από την οικονομική κρίση με την σοφία και την εμπειρία τους! Όπως μας έσωσαν σοφά και έμπειρα…ως πρωθυπουργοί! Προφανώς, εννοούν να ξανασώσουν εαυτούς, γιατί ο λαός σοφά και έμπειρα τους ξήλωσε τα γαλόνια.
Πίσω από το χαρτί μπαλαντέρ όμως- με τους δύο πρώην- άλλο επιδιώκουν να κολλήσουν για να κλείσουν την παρτίδα. Να σύρουν τις εξελίξεις σε μια υποτίθεται από την κρίση «αναγκαστική συγκυβέρνηση» με δικό τους παίκτη στο Μαξίμου. Αυτό καλλιεργούν και εδώ είναι το λάθος του Καραμανλή. Λάθος, διότι τότε που ήταν πανίσχυρος με 165 βουλευτές και μίλησε για τούς νταβατζήδες έπρεπε να θέσει αυτός τους κανόνες. Λάθος, διότι αφού έβγαλε το μαχαίρι στου Μπαϊρακτάρη έπρεπε και να το ματώσει. Δεν το έκανε και τώρα οι νταβατζήδες επιχειρούν να το καρφώσουν στην πλάτη του. Με συνεργούς μέσα από το κόμμα του…
Αλλά, ας πρόσεχε. Διότι συγχωροχάρτια δίνει μόνο ο Πάπας.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Κλέψτε κλέψτε κλέψτε.....


Γεια χαρά σε όλους!

Ζούμε σε μια χώρα που αξίζει να ζει κανείς μόνο δύο βδομάδες το καλοκαίρι...Δεν είναι πεσσιμιστική άποψη αυτή αλλά είναι η αλήθεια...
Θα ήθελα να μιλήσω λίγο για το κομμάτι που με αφορά λόγω επαγγέλματος...
Είναι τελείως παράλογη η συμπεριφορά των υπηρεσιών του κράτους απέναντι στον πολίτη.
Λόγω της πολυπλοκότητας της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας πολλές φορές χρειάζεται να έρθω σε άμεση επαφή με ΔΟΥ, ΙΚΑ και λοιπές υπηρεσίες....

Έχεις ένα θέμα λοιπόν και παίρνεις τηλέφωνο σε εφορία...Καταρχήν σε ρωτάνε αν ανήκεις στη ΔΟΥ που πήρες.Και αν δεν ανήκεις εκεί δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σε απαντήσουν γιατί πολύ απλά το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζουν ούτε εκείνοι!

Δεν μιλάω για το άλλο κορυφαίο που στην ίδια ερώτηση αν πάρεις ή πας από δύο ή τρεις διαφορετικές εφορίες παίρνεις διαφορετικές απαντήσεις....
Αίμα που θα έλεγε και κάποιος φίλος!
Τα ίδια και στο ΙΚΑ....Για να πάρεις μια ασφαλιστική ενημερότητα πρέπει να χάσεις όλο σου το πρωινό αν δεν μπορέσεις αρχικά να την πάρεις από Ίντερνετ...
Υπερωρίες δεν πληρώνονται και βασιλεύει η σύμβαση μερικής απασχόλησης....
Όλοι όσοι δουλεύουν σε κανονικές δουλειές σαν ιδωτικοί υπάλληλοι απομιζώνται από τους εργοδότες τους και στο τέλος έρχεται μια ωραία μέρα που απολύονται για 1000+2 λόγους...
Δεν θα μιλήσω για αποδοχές που δεν ανταποκρίνονται στα προσόντα των εργαζομένων και συχνά είναι πολύ κάτω και των βασικών ορών των συλλογικών συμβάσεων εργασίας που και αυτές βέβαια είναι καταρτισμένες από συνδικαλιστές-άλλη πληγή και αυτή αλλά δεν θα επεκταθώ!

Και κάθε 4 χρόνια λοιπόν βγαίνει ένας νόμος για όλους τους ελεύθερους επ/τίες και τις εταιρείες που λέγεται ΠΕΡΑΙΩΣΗ!
Τι εστί περαίωση?
Κλείστε όλοι τα βίβλια σας γιατι βαριόμαστε να σας ψάχνουμε και να χάσουμε εργατοώρες πληρώστε γιατί το κράτος έχει ανάγκη από έσοδα για να καλύψει το τεράστιο δανεισμό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!
Αποφασίζουν ένα νόμο -δεν τον φτιάχνουν καλά βγάζουν ερμηνευτικές εγκύκλιους μετά ξαναγυρνάνε σε αυτά που έχουν πει-ένας φαύλος κύκλος.....
Γιατί στο Βέλγιο η φορολογική νομοθεσία είναι μόλις ένα βιβλιαράκι 100 σελίδων....
Δε θα μιλήσω για το έλλειμμα των ασφαλιστικών ταμείων...Πληρώνω Τέβε και δε ξέρω αν θα πάρω σύνταξη από αυτό το ταμείο ποτέ....Βέβαια πρέπει και να μας αφήσουν να φτάσουμε σε ηλικία συνταξιοδότησης!
Γι'αυτό λοιπόν προτείνω σε όλους εσάς τη μία και μοναδική λύση....

ΚΛΕΨΤΕ ΚΛΕΨΤΕ ΚΛΕΨΤΕ....

Κλέψτε το κράτος όσο μπορείτε, πληρώνετε τους λογαριασμούς σας την τελευταία μέρα για να επωφελήστε εσείς τους τόκους έστω και για μία ημέρα παραπάνω...
Το Κράτος ζητά συνεχώς αλλά όταν είναι να δώσει επιστρεφόμενα ποσά (πχ ΦΠΑ, επιστροφή φόρου εισοδήματος, χρήματα από δικαστικές αποφάσεις ) σου βγάζουν την παναγία.....

Θεσσαλονικιότικη συμβουλή από έναν επαγγελματία προς σε όλους εσάς,εμάς που ξεμείναμε στη Ψωροκώσταινα που λέγεται Ελλαδιστάν!!

Πόσο ζηλεύω όλους αυτούς που τη κάνανε για άλλες πολιτείες και περνάνε ζάχαρη σε δίκαια και με ίσες ευκαιρίες κράτη!

Γι αυτό λοιπόν μη ξεχνάτε τη συμβουλή μου!

Κλέψτε -Κλέψτε -Κλέψτε ότι μπορείτε και από παντού...
Μην έχετε αναστολές.....
Κλέψτε σας λέω!!!!!

Ευχαριστώ και ελπιζω να μη σας κούρασα...
Για συμβουλές περί νόμιμου κλεψίματος επισκεφθείτε με στο http://www.leonangel.blogspot.com/
και θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω με χαρά να κλέβουμε παρέα!!!

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ...ΡΙΖΟΥ

Ή ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η...(ΚΑΛΟ)ΜΟΙΡΑ


Η ΝΔκυβέρνηση μπορεί πλέον να ονομάζεται και κυβέρνηση...Ρίζου! Όχι όμως του αλησμόνητου ηθοποιού μας Νίκου Ρίζου, που το καλλιτεχνικό του ανάστημα ήταν αντιστρόφως ανάλογο του φυσικού του, αλλά του..."με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω"!

Αναφέρομαι στην πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας και τους κυβερνητικούς χειρισμούς, οι οποίοι είναι φανερό ότι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους σχετικά πρόσφατους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση του ΟΤΕ όπου σε' κείνο το σήριαλ ο σημερινός σωτήρας μπενοΒγενόπουλος - οπουδήποτε - έπαιζε τον ρόλο του κακού. Ο λόγος που του αποδίδονταν τότε ο ρόλος αυτός υποτίθεται ότι ήταν η έλλειψη τεχνογνωσίας από την MIG που της αποδίδονταν ευθέως ευκαιριακά και βραχυπρόθεσμα κερδοσκοπικά κίνητρα. Ιδρωμένος σχεδόν, μετά από ολονυχτία, προκειμένου να προλάβει την αύξηση του μετοχικού ποσοστού της εταιρείας ο Γ. Αλογοκλοτσοσκούφης είχε φρενάρει νομοθετικά τον εκμεταλλευτή κυρ Αντρέα.

Σήμερα όμως ακούμε τον Κ. Χατζηδάκη - θα την πουλήσω όπως-όπως την ρημάδα να ησυχάσω- να λέει δώστε 150 δις και πάρτε τα όλα και να του ανταπαντά ο μπενοΒγενό "δίνω διακόσια είναι καλά"?! Κι από κοντά κι ορισμένοι εργαζόμενοι να λένε ότι τώρα με την κρίση έχουν αλλάξει τα δεδομένα και πιθανόν να είναι συμφέρουσα μια τέτοια λύση ιδιωτικοποίησης που μέχρι προχθές την οποιαδήποτε τέτοια λύση την είχαν ταυτισμένη με τον Βελζεβούλη. Κι ασφαλώς το ερώτημα που γεννάται, σε σχέση με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην περίπτωση του ΟΤΕ, είναι το από πότε ο αρχηγοφάγος Αντρέας έγινε ο ειδήμων της επιβατικής αεροπορικής αγοράς?!

Είναι φανερό ότι κυβέρνηση και συνδικάτα μας (απ)εργάζονται, εκτός κι αν ο μπενοΒγενό είναι σαν τα μονά-ζυγά του δακτυλίου και "παίζει" ανάλογα με το μήνα εναλλάξ τους ρόλους κερδοσκόπου-αξιόπιστου επενδυτή. Αν είναι έτσι τότε ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αξιοπιστίας για τον Βγενό απ' ότι φαίνεται!

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ...

...Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ




Νέο φλερτάκι, διαβάζω στις σημερινές εφημερίδες, αναπτύσσεται μεταξύ του ροκοΣωκράτη και των μεγαλομετόχων της πανάθας!

Μετά τον βουζαντρέα μπαινο...Βγαινόπουλο - ανάλογα με την αθυροστομία της εξέδρας - και το ραντεβουδάκι που ζητούσε απ' τον socrates - ate the greek football - για την επίλυση του προβλήματος της βίας, μιας και φρόνιμο είναι πάντα ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα στην παναθηναϊκή...λογική της τελευταίας δεκαετίας, εμφανίστηκε τώρα κι ο Νίκος Κοτεροπατέρας σε τρυφερό ενσταντανέ με τον Χο-Χο-Χο στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της super league.

Ο νεοεισελθής πράσινος παράγοντας που από πολλούς θεωρούνταν ο μόνος που θα μπορούσε να αντιτάξει τον τσαμπουκά του στις πρακτικές Κρόκους συζήτησε λέει με τον λιμανοπρόεδρο μια νέα αρχή στα θέματα της διαιτησίας, προφανώς για 25η φορά τουλάχιστον, διατεθειμένος μάλιστα να...ξεχάστουν τα έως τώρα διαιτητικά πεπραγμένα-καραγκιοζιλίκια. Βέβαια ο Χο-Χο για άλλη μια φορά με την αφ' υψηλού διάθεσή του τα διέψευσε όλα αυτά λέγοντας ότι μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων.

Οι νεόκοποι παράγοντες-μεγαλομετόχοι της πανάθας, με όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι συνεχώς αποδεικνύουν πως έχει έρθει από καιρό η ώρα για να αναληφθεί η διοίκηση της ΠΑΕ από τον Παύλο φαρμακοΓιαννακόπουλο προκειμένου, παρά τις όποιες δικαιολογημένες ενστάσεις μπορεί να υπάρχουν για την υπερβολική αντιπολιτευτική διάθεση του τελευταίου, το τριφύλλι να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, ή έστω τουλάχιστον να ξεφύγει από τον αστερισμό της γραφικότητας.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ !!!!!!


Ηταν που ηταν στραβο το κλιμα,το εφαγε και ο γαιδαρος. Ο πολυμετοχικος φετος αρχισε την χρονια με μεγαλες προσδοκιες και υψηλους στοχους. Τα ονειρα ομως, για αλλη μια χρονια, δεν αργησαν να μεταμορφωθουν σε εφιαλτες και ειδικα φετος απο πολυ νωρις. Βεβαια απο την μια ειναι καλο αυτο γιατι δεν εχουμε να αγχωνομαστε μεχρι τις τελευταιες αγωνιστηκες για να φαμε την ξενερα.Φετος απο Γεναρη μηνα ξερουμε οτι το πρωταθλημα ειναι του θρυλου για αλλη μια χρονια, ξερουμε οτι θα παιξουμε στα play-off και το μονο αγχος εντος συνορων ειναι το κυπελλο που αν συνεχισουν τον χαβα τους Τεν Κατε και παικτες μας βλεπω να το ξεχναμε και αυτο.

Αυτα για μια ανακεφαλεωση της χρονιας, εστω και αν γινεται αρχες Φεβρουαριου. Ο λογος ομως που με εκανε να αρχησω να γραφω σημερα ειναι τα τελευταια επεισοδια στο σιριαλ "Πολυμετοχικος". Αφορμη η γιορτη για τα 100 χρονια του συλλογου. Αληθεια ποσο αδικο ειναι για αυτον τον συλλογο στα γεννεθλια του μην εχουν ορεξη οι οπαδοι του να γιορτασουν. Ας ξεκινησω λοιπον απο το γεγονος οτι αν ημουν εγω που αποφασιζα,με τα σημερινα χαλια της ομαδας,μπορει και να μην εμπαινα στο κοπο να οργανωσω την γιορτη. Βεβαια θα μου πειτε οτι ειναι αδικο για ολους αυτους που εχουν παει ψηλα αυτη την ομαδα να μην τιμηθουν. Θα μου πειτε οτι υπαρχουν τμηματα του συλλογου που συνεχιζουν να βρισκονται στην κορυφη. Ολα αυτα σωστα, αλλα γνωριζοντας το κακο κλιμα και την κακη διαθεση στις ταξεις των οπαδων της ομαδας, δεν πας να οργανωσεις γιορτη στο κλειστο του ΟΑΚΑ με τον κινδυνο να βρισκονται στον χωρο μονο συγγενεις,φιλοι και υπαλληλοι. Ετσι εγινε λοιπον και τελικα στην γιορτη που επρεπε να ειναι η πιο λαμπρη για την ομαδα, καταληξαμε να ειναι οι επισημοι πιο πολλοι απο τους οπαδους.

Αφου λοιπον σας ειπα την αποψη μου και για το αν επρεπε να γινει η οχι γιορτη, παμε στην ταμπακερα που λεει και ο Γεωργιου. Ο Γιαννακοπουλος ειναι ο λογος που εχουμε εμεις οι Παναθηναικοι το τελευταιο ιχνος περιφανειας σαν οπαδοι. Ειναι ο λογος που μπορουμε να κοιταμε στα ματια τους γαυρους. Ειναι ο ανθρωπος που εκανε τον μπασκετικο Παναθηναικο μια απο τις κορυφαιες ομαδες τις Ευρωπης. Σε καμια ομως περιπτωση κατα την γνωμη μου δεν εχει δικαιωμα να βαζει βομβες στα θεμελια αυτης της νεας προσπαθειας που γινεται φετος στην ομαδα, οποια και αν ειναι αυτη η προσπαθεια,οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα αυτης της προσπαθειας,οποιοι και αν κρυβονται πραγματικα πισω απο αυτη την προσπαθεια. Καλος η κακος μια πολυ μεγαλη μεριδα των οπαδων του Παναθηναικου ταχθηκαν μαζι με αυτη την κινηση γιατι εψαχναν ενα σωσιβιο στα απανοτα ναυαγεια των τελευταιων χρονων. Δεν μπορεις λοιπον αγαπητε Παυλο χωρις σοβαρο λογο να χαλας το οποιο κλιμα υπαρχει μεσα στην ομαδα. Δεν αντεχουμαι αλλη γκρινια και αλλη μιζερια μεσα σε αυτη την ομαδα. Θελουμε ενωμενη,αποφασιστικη και δυναμικη διοικηση. Σιγουρα μεχρι τωρα η νεα διοικηση ειναι κατωτερη των προσδοκιων μας, αλλα ως εμπειρος και πετυχημενος παραγωντας δεν βαζεις τρικλοποδιες αλλα προσφερεις τις γνωσεις και τα φωτα σου. Μπορει να μην στην ζητησαν,μπορει να μην την θελουν, αλλα αν πραγματικα αγαπας αυτη την ομαδα εισαι διπλα και περιμενεις ποτε θα σε χρειαστουν, δεν προσπαθεις να την γκρεμισεις για να βρεις εσυ οικοπεδο για να κτισεις. Στο κατω κατω αν γουσταρες αγοραζες και αλλες απο τις αδιαθετες μετοχες και ισχυροποιουσες της θεση σου. Αλλα ο Παυλος θελει να ερθει σαν σωτηρας. Μαλλον του εχει λειψει το αγαπημενο του συνθημα "Παυλο θεε παρε την ΠΑΕ".

Τελειωνω,για να μην εχουμε παρεξηγησεις, με το γεγονος και την αποψη οτι η οικογενεια Γιαννακοπουλου ειναι απο τους πιο σημαντικους παραγωντες στην ιστορια του συλλογου και δυσκολα θα βρεθει καποιος που να φτασει την προσφορα τους. Το γεγονος ομως αυτο να τους δινει κανενα δικαιωμα να παιζουν με την ιστορια του συλλογου, με τις τυχες του συλλογου και σε τελικη αναλυση με την υπομονη μας. Γιαυτο δεν μας γαματε με τα κωλο-λαβαρα.